Un șofer s-a certat în trafic cu un taximetrist în București. Poliția era la zece metri în față! Ce a urmat! | VIDEO

Certurile cu taximetriști sunt la ordinea zilei în România. De multe ori agresivi și convinși că au întotdeauna dreptate, taximetriștii sunt implicați în diferite conflicte.

La fel s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile când șoferul unui taximetru a încercat să depășească coloana, însă nu a reușit și a încercat să se replieze. Un alt participant la trafic nu l-a lăsat să se încadreze și așa a izbucnit cearta.

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

“Tipul încearcă să facă stânga pe prima stradă depășind coloană după care (probabil) își da seama ca e atat de prost încât a greșit strada, asa ca incearca sa se replieze. Nu l-am lasat, n-am avut chef, moment in care scuipa, (…), înjură, face ca toate alea. (…) Așa că mi-am iesit din pepeni. Restul se vede pe filmare”, a exlicat șoferul care circula regulamentar pentru trafictube.ro.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?'

Mai puțini bani pentru Programul Rabla în 2018

Apoi, după un schimb de replici dur piperat cu înjurături românești, taximetristul a plecat. Pasagerul din dreapta mașinii a coborât întrucât la câțiva metri în față se afla un Logan de poliție. Oamenii legii au fost anunțați și au plecat în urmărirea taximetristului.

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!'

  Paul says:

  Ambiții proaste!!!!
  Pasagerul român este și șofer, dacă domnișoara șofer ar fi lăsat taxiul sa se replieze nu era o problemă. Dar!!!! Întotdeauna ne pasă de ce face altul.
  Concluzia mea este că cei doi ( el și ea) sunt mai cocalari decât taximetristul.
  Morala povestii!!
  Sa te intereseze ceea ce faci tu nu ce face altul.
  Așadar…. Învățați sa nu mai claxonati și să flash -uiți și poate ve-ti deveni soferi.

  Marian says:

  Taximetriștii sunt, în mare proporție, din păcate, o specie aparte de indivizi caracterizați de infinită prostie și lipsă de minimă educație. Ar trebui să le fie rușine pt. toate mitocăniile pe care le fac!

Adaugă un comentariu