Legea junglei în București! Blocat în parcare, acest șofer s-a răzbunat într-un mod uluitor

Scenă incredibilă, filmată pe Calea Dorobanți din București! Blocat în parcare de un VW Jetta, șoferul acestui BMW X6 a hotărât să nu aștepte intervenția Poliției pentru a putea pleca. În schimb, și-a făcut singur dreptate într-un mod uluitor.

Citeşte şi

EXCLUSIV! L-am prins în teste! Iată noul SUV coupe de la Dacia!

Parcat în spațiul ce delimitează cele două sensuri de circulație ale Căii Dorobanți, șoferul acestui BMW X6 cu număr de Dâmbovița s-a văzut în imposibilitatea de a pleca. În spatele lui oprise un VW Jetta.

În loc să apeleze la autorități, bărbatul din imagini a hotărât să-și facă singur dreptate, pentru a reveni pe drum cât mai repede. A cuplat marșarierul și a început să împingă pur și simplu vehiculul care îl blocase.

 

Citește și:

O șoferiță acuză: Am plătit pentru 50 litri de benzină, deși rezervorul mașinii are doar 45

Țeapă pe autostradă! Cum îi păcălesc hoții pe șoferi, în drum spre Constanța

Deși își crease suficient spațiu de manevră după numai câteva secunde, posesorul acestui BMW X6 nu s-a mulțumit cu atât. A continuat să deplaseze autoturismul VW timp de cinci minute, până când l-a poziționat pe mijlocul trecerii de pietoni. Cel mai probabil, conducătorul auto spera ca Poliția să-l sancționeze pe posesorul acelui Jetta, după ce l-ar fi descoperit parcat într-un mod revoltător.

Nu se știe cum a reacționat cel de-al doilea șofer în momentul în care și-a găsit vehiculul pe trecere, nici dacă oamenii legii au luat măsuri împotriva lui. Cert este că „teleportarea' mașinii nu a rămas un mister, întreaga scenă absurdă fiind filmată de un trecător și distribuită în Social Media.

Nici în India nu vezi așa haos, țărani treziți cu mașină', comentează un internaut pe Reddit. „De-aia o laşi în viteză şi cu frâna de mână trasă', subliniază alt utilizator al site-ului.

Alții precizează că posesorul mașinii VW ar fi trebuit să-și lase datele de contact în bord, iar astfel ar fi putut evita întreaga situație: „Frumos era să pună bilet în geam cu numărul de tel. ca să fie sunat să-și mute mașina'.

  Curios says:

  Radem glumim…dar inainte sa fie pus pe net acest filmulet….autorul a sunat si la politie? Sau a dat mail la autoritati?
  Doar curiozitate daca ne indignam si punem pe net pt like sau facem ceva 🙂

  anonim says:

  asa va trebuie voua astora care nu aveti minimul de bun simt sa lasati un numar de telefon cand parcati ca p**a !

  Catalin says:

  Numai un taran prost cu BMW putea face asta. Sper ca si-a luat o amenta substantiala! Toti “ceafa lata” cu creierul cat o gaina au carnet de conducere…

  antiBMW says:

  terminati draq cu prostiile , chema politia sa ce??? Sa vina in minim 10 minute sa cheme dupa o masina sa ridice epava WV care sa vina in vreo 15 minute??? Toti kk se gasesc sa te blocheze ca dupa sa te intrebe senin de ce te-ai suparat….serios?? Mie mi se pare ca ma lipsesti de libertate cand imi blochezi masina jigodie , orice masina ai avea oricine ai fi.

Adaugă un comentariu