Ministrul Finanțelor a discutat la Washington despre finanțarea autostrăzii Ploiești-Brașov

Ministrul Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, a discutat la Washington despre o finanțare a autostrăzii Ploiești-Brașov de către Banca Mondială, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Oficialul român a participat, în perioada 11 — 16 octombrie 2017, la Reuniunea anuală a Grupului Băncii Mondiale și a Fondului Monetar Internațional, la Washington D.C., SUA, eveniment la care România participă din anul 1972.

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

“Ministrul Finanțelor Publice a avut o serie de întâlniri care au vizat discuții despre strategia fiscal-bugetară 2017-2019, dând asigurări că România își va menține deficitul bugetar sub 3% în 2017 și 2018. Agenda delegației române a cuprins și întâlniri cu reprezentanții Băncii Mondiale (BM), ministrul Ionuț Mișa apreciind sprijinul Băncii în convenirea celor mai eficiente soluții pentru depășirea obstacolelor întâmpinate în implementarea proiectelor susținute din împrumuturile incluse în portofoliul actual”, informează MFP.

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Jumătate dintre șoferi fac această GREȘEALĂ ILEGALĂ! Tu o faci?

Potrivit reprezentanților ministerului, un element important al discuției l-a reprezentat cel referitor la proiectele mari de infrastructură.

Veste proastă pentru toți românii care vor mașini ieftine!

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

“Astfel, ministrul român de Finanțe a discutat cu vicepreședintele BM, Cyril Muller, în vederea unei finanțări pentru autostrada Ploiești — Brașov. Banca și-a declarat sprijinul, urmând să demareze deja prima misiune tehnică începând cu data de 30 octombrie 2017. Un alt punct important al discuției s-a referit la implicarea activă a specialiștilor BM, împreună cu alte instituții financiare internaționale, în privința celor 8 spitale regionale pe care autoritățile române le consideră o prioritate pentru cetățeni”, menționează sursa citată.

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?'

Adaugă un comentariu