Update: “Liber la Reghin, colegu’? Liber, liber!”

Update: Curtea de Apel Târgu Mureș a respins contestațiile celor șapte agenți ai serviciului Rutieră. Tribunalul Mureș a dispus arestarea preventivă pentru alte 30 de zile.

Șase dintre polițiștii reținuți sunt acuzați de luare de mită, abuz în serviciu și fals intelectual, iar unul este acuzat de luare de mită, complicitate la abuz în serviciu și complicitate la fals intelectual.

Așa cum era normal, Serviciul Poliției Rutiere Mureș a fost nevoit să-și suplimenteze echipajele în zonă, inclusiv pentru acoperirea segmentului de pe DN 15 Reghin-Toplița.

29.04.2016

Știm că nu este frumos să râzi de necazul altuia, dar în cazul de față nu ne-am putut abține. Ieri, 28 aprilie, toți cei șapte agenți de la Poliția Rutieră din orașul Reghin, județul Mureș au fost prezentați magistraților Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă.

Cei șapte, nu magnifici, au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt acuzați de luare de mită, abuz în serviciu și fals intelectual. Polițiștii sunt suspectați că primeau bani de la șoferii care erau prinși că greșeau în trafic.

Procurorii de la Direcţia Generală Anticorupţie Mureş au făcut percheziţii şi au ridicat de la sediul Poliţiei Reghin mai mulţi saci cu documente.

Via | Digi24 | Digi24

Adaugă un comentariu