CNAIR în control pe autostrada Lugoj-Deva

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat vineri că a efectuat o serie de controale pe şantierul lotului 3 al autostrăzii Lugoj -Deva, în urma apariţiei unei surpări a terasamentului pe o lungime de 70 de metri şi o lăţime de 11 metri, şi pe şantierul autostrăzii Sebeş-Turda.

'Cea mai recentă acţiune de control a fost trimisă pe şantierul lotului 3 al autostrăzii Lugoj -Deva, în urma apariţiei unei surpări a terasamentului pe o lungime de 70 de metri şi o lăţime de 11 metri. Echipa de control de la faţa locului urmează să evalueze situaţia în vederea stabilirii cauzelor care au produs evenimentul şi să prezinte un raport', se arată într-un comunicat emis de CNAIR.

Potrivit CNAIR, principalele probleme identificate au fost calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi calitatea neconforma a unora dintre lucrările executate.

'CNAIR a adus cu această ocazie la cunoştiinţa constructorilor şi consultanţilor că în cazul în care nu remediază rapid deficienţele, măsurile contractuale de penalizare pot merge până la rezilierea contractelor din culpa antreprenorilor', se arată mai în comunicat.

Adaugă un comentariu

Articole similare