Accident spectaculos cu Lamborghini Urus în Capitală

Să aprindem o lumânare pentru acest Lamborghini Urus, care a avut o după-amiază cu ghinion într-o intersecție din București.

UPDATE: Un cititor Auto Bild, care s-a prezentat drept soțul femeii aflate la volanul BMW-ului, ne-a explicat precis cum a avut loc accidentul și ce a urmat: „Cel cu Lamborghini a ocolit coloana încadrată să facă stânga spre cheiul Dâmboviţei în intersecție și nici măcar nu s-a asigurat, lovind cu viteză autoturismul BMW în care se afla soția mea, mergând să ia copilul de la grădiniţă. Mașina avea toate actele în regulă, asigurare și ITP făcut în România, ambele valabile până în 2020. Am mers la poliţie și cel cu Lamborghini și-a recunoscut fapta, iar poliţia a întocmit procesul verbal și l-a amendat pe șoferul vinovat cu Lamborghini… […] Suntem fericiți că soţia este în regulă, doar cu nişte dureri la gât și la cap, mai ales că nu aveam fetițele în maşină în momentul accidentului'.

Mai multe imagini au fost publicate de utilizatori pe grupul Trafictube de pe Facebook. Din câte putem observa, un Lamborghini Urus de culoare roșie a fost implicat într-un accident grav cu un BMW Seria 5 cu numere de înmatriculare din Italia. Incidentul a avut loc la intersecția dintre Calea Vitan și Splaiul Unirii.

La momentul redactării articolului, nu se cunoaște exact cine a fost de vină pentru acest impact și nici dacă există victime. Cel mai probabil, unul din cei doi șoferi a forțat culoarea galbenă sau chiar roșie a semaforului și a pătruns în intersecție fără să se asigure.

După cum era de așteptat, o astfel de postare a devenit virală în scurt timp. Numărul mare de comentarii fac referire la dauna cauzată companiei de asigurări.

Citeşte şi:

Șofer de autobuz, lăsat fără permis pentru că a evitat un accident: „Ce lege am încălcat?!'

Noul Cod Rutier: iată pentru ce mii de şoferi riscă acum amenzi uriaşe

 

Alți utilizatori sunt convinși că mașina va fi disponibilă în scurt timp chiar peste drum în târgul de mașini rulate Autovit, prezentându-se în stare perfectă: „fără daună, fără km, de la o bătrânică din Germania'. De altfel, unii utilizatori sunt convinși că autoturismul a mai efectuat până acum câteva vizite în service.

Să nu uităm că primul „Super Sport Utility Vehicle', așa cum este descris de compania italiană, are un propulsor V8 biturbo cu 650 CP și dispune de un cuplu maxim de 850 Nm. Performanțele sunt din lumea supercarurilor. Accelerația de la 0 la 100 km/h este realizată în doar 3,6 secunde, în timp ce acul vitezometrului trece de pragul celor 300 km/h oprindu-se în dreptul valorii de 305 km/h.

Din păcate, nu știm dacă exemplarul implicat în accident va mai atinge aceste performanțe în curând, unii internauți considerându-l chiar daună totală, fiind lovit puternic în partea frontală.

    Laur says:

    Aveti grija ce scrieti daca nu sunteţi informati corect, cel cu Lamborghini a ocolit coloana incadrata sa faca stanga spre cheiul damboviţei in intersectie si nici macar nu s-a asigurat , lovind cu viteza auto Bmw in care se afla sotia mea mergand sa ia copilul de la gradiniţa, masina avea toate actele in regula, asigurare si Itb facut in romania , ambele valabile pana in 2020, am mers la poliţie si cel cu Lamborghini si-a recunoscut fapta , i-ar poliţia a intocmit procesul verbal si l-a amendat pe soferul vinovat cu Lamborghini…va rog sa nu afisaţi informaţii care nu le cunoaşteti, suntem fericiti ca soţia este in regula doar cu nişte dureri la gat si la cap , mai ales ca nu avem fetitele in maşina in momentu accidentului.

Adaugă un comentariu